Deze duistere thriller staat in een keer bovenaan de Netflix Top 10

Deze duistere thriller staat in een keer bovenaan de Netflix Top 10

De Luther-film boekt een enorm succes.

In 2010 startte de serie Luther op de Britse tv-zender BBC One. Er volgden tot in 2019 in totaal vijf seizoenen die steeds meer kijkers trokken. Nu hebben Netflix en BBC Film de krachten gebundeld voor de film Luther: The Fallen Sun. En deze staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10.

De misdaadthriller van regisseur Jamie Payne wordt door Netflix omschreven als "onheilspellend, duister" en "mysterie" en je ziet rollen van uiteraard Idris Elba, als John Luther, en Cynthia Erivo en Andy Serkis.

Redelijk ontvangen
The Fallen Sun noteert een redelijke 65 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, na 77 recensies.

"Oude fans zullen graag meer van Idris Elba's briljante detective zien, maar Luther: The Fallen Sun is een vrij ongeïnspireerde toevoeging aan zijn dossiers," luidt de critics consensus.

Nu te zien
Wil je Luther: The Fallen Sun graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Een gruwelijke seriemoordenaar terroriseert Londen terwijl de briljante maar in ongenade gevallen rechercheur John Luther achter de tralies zit. Hij wordt achtervolgd door zijn onvermogen om de cyberpsychopaat te vangen die hem nu beschimpt. Luther besluit uit de gevangenis te ontsnappen om de klus met alle mogelijke middelen te klaren.

NieuwsFilm

meest populair