Nu al een vervolg op dino-scifi-actie '65'?

Nu al een vervolg op dino-scifi-actie '65'?

De makers zijn al in gesprekken voor een vervolg.

Over een aantal dagen komt de actiefilm 65 in de bioscoop. Hoewel de film dus nog niet is uitgekomen, zijn de regisseurs al aan het praten over een vervolg.

In 65 volgen we een piloot, gespeeld door Adam Driver, die door een crash land op aarde. Niet heel bijzonder zou je zeggen. Echter is het 65 miljoen jaar geleden. Tijdens zijn avontuur komt hij allerlei behoorlijk enge prehistorische dieren tegen.


In een interview met ComicBook kregen regisseurs Scott Beck en Bryan Woods de vraag of ze al plannen hebben voor een vervolg. Dit was hierop hun antwoord: "Dit kan ik wel vertellen, we zijn ver genoeg om te zeggen, 'zullen we de film 64 of 66 noemen?'."

Waar zal een vervolg over gaan?
Afgaande op de titel en wat de regisseurs hebben gezegd zou het zich misschien in een andere tijdsperiode kunnen afspelen. Echter is dat lastig te zeggen aangezien we nog niet weten hoe het met de personages zal gaan aflopen.

De regisseurs van 65 zijn ook de makers van A Quiet Place die recent ook nog een vervolg kreeg. In de toekomst krijgt het zelfs nog een vervolg en een prequel. Of 65 dit allemaal zal krijgen hangt van de successen in de box office af. De voorspellingen zijn nog niet heel goed aangezien het grote concurrentie heeft van Scream 6.

Voorlopig zullen we eerst maar even het eerste deel bekijken. Die is vanaf 16 maart te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair