Pakkende promo 'Super Mario Bros. Movie' brengt Gru, Minions en 'Sing' samen

Pakkende promo 'Super Mario Bros. Movie' brengt Gru, Minions en 'Sing' samen

Misschien nog wel beter dan de trailers!

Over niet al te lang kunnen we eindelijk genieten van The Super Mario Bros. Movie. Niet alleen kijken miljoenen filmfanaten hier naar uit, ook de nodige andere bekende animatiepersonages kunnen niet wachten.

Er is namelijk een leuke reclame opgedoken voor de film. In deze prachtige animatieclip zien we Gru, zijn familie en Minions (natuurlijk bekend van de Despicable Me-films) naar de bioscoop gaan om de Mario-film te kunnen gaan bewonderen.

Clip
Daar blijft het niet bij. Ook zien we Buster Moon en zijn vrienden van Sing. Ook zij kopen kaartjes en popcorn om te kunnen gaan genieten van de aanstaande animatiefilm.

Bekijk de clip zelf hieronder.



Nog even wachten
Ondanks het feit alle beelden er tot nu toe fantastisch uitzien, zijn maar weinig mensen onder de indruk van Chris Pratt als Mario. De nodige Mario-liefhebbers zijn verre van overtuigd van zijn stemwerk.

Zij hadden maar wat graag Charles Martinet als Mario gehoord. Hij sprak het personage in voor meer dan 150 projecten, maar studio Universal wilde toch liever gaan voor Pratt. In april komen we erachter of Pratt het toch beter doet dan veel mensen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair