Eerste foto's van Lady Gaga op de filmset van 'Joker 2'

De opnames zijn in volle gang in Los Angeles

De opnames van Joker: Folie à Deux zijn in volle gang. Afgelopen week kwamen er al foto's en filmpjes naar buiten waarop Joaquin Phoenix te zien is als Arthur Fleck. Nu zijn er ook setfoto's van Lady Gaga opgedoken.

Joker: Folie à Deux is het langverwachte vervolg op Joker uit 2019. De misdaadthriller die zich focust op de beroemde Batman-schurk was een regelrechte hit aan de bioscoopkassa's en leverde hoofdrolspeler Joaquin Phoenix een Oscar op.

Sequel
In de sequel, die wederom wordt geregisseerd door Todd Philips (The Hangover, War Dogs), krijgen we nieuwe personages voorgeschoteld, waaronder Lady Gaga in de rol van Harley Quinn.

Op Valentijnsdag kreeg men al een voorproefje van de oscar-genomineerde zangeres/actrice in de film. Gezien de publicatiedatum van de Instagram-post en de stripboeken lijkt het erop dat Harley Quinn en Joker in de film een relatie krijgen.



Setfoto's
De opnames van Joker: Folie à Deux zijn momenteel in volle gang in Los Angeles. Gezien het buitenopnames betreft beginnen er steeds meer setfoto's op te duiken. Eerder publiceerde FilmTotaal al beelden van een rennende Joaquin Phoenix.

Op de nieuwe foto's is Lady Gaga te zien die in een auto uit de jaren '80 te stappen.

Bekijk hier de nieuwe setfoto's

Joker: Folie à Deux krijgt 4 oktober 2024 een release. Bekijk de trailer van Joker hieronder:



NieuwsFilm

meest populair