Volledige trailer 'The Little Mermaid' onthult de grote Disney-film

Volledige trailer 'The Little Mermaid' onthult de grote Disney-film

De kleine zeemeermin wordt gespeeld door Halle Bailey.

Vannacht werden de jaarlijkse Oscars uitgereikt en Disney maakte van het grote tv-moment gebruik door de eerste volledige trailer te onthullen voor hun grote sprookjesfilm The Little Mermaid. Bekijk de beelden hieronder.

In "De kleine zeemeermin", gebaseerd de gelijknamige Oscar-winnende animatieklassieker, ontmoeten we Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin die houdt van avontuur. Ariel wordt gespeeld door Halle Bailey.

Grote namen
De relatief onbekende Bailey krijgt steun van heel wat grote namen, zoals Javier Bardem als koning Triton, Jonah Hauer-King als Eric, Melissa McCarthy als Ursula, Art Malik als Grimsby en Noma Dumezweni als Queen Selina.

En dan zie je ook nog de krab Sebastian, de vis Flounder en de duikvogel Scuttle voorbijkomen.


Het verhaal
Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart.

Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.

24 mei
The Little Mermaid van regisseur Rob Marshall, bekend van onder meer Chicago, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides en Mary Poppins Returns, draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair