Hier kijk je de Oscarwinnende film 'Everything Everywhere All at Once'

Deze topfilm is nu te streamen op een bekende streamingdienst.

Everything Everywhere All at Once was vannacht de grote winnaar bij de Oscars. De film haalde maar liefst zeven beeldjes binnen. Voor wie deze topfilm nog niet heeft gezien: deze is gewoon beschikbaar op streaming.

Everything Everywhere All at Once won alle grote prijzen. De film werd uitgroepen tot Beste Film van het jaar. Daniel Kwan en Daniel Scheinert wonnen de Oscar voor Beste Regie.

In de technische categorieën won Everything Everywhere All at Once tevens de prijs voor Beste Scenario en Beste Montage.

Acteerprijzen
Uniek is dat de prent ook drie van de vier acteerprijzen won. Dat komt bijna nooit voor. Michelle Yeoh schreef geschiedenis door als eerste Aziatische vrouw ooit de Oscar voor Beste Actrice te winnen.

Zoals verwacht, kreeg Ke Huy Quan het felbegeerde beeldje voor Beste Acteur in een Bijrol. Jamie Lee Curtis won die prijs in de categorie voor actrices.


Everything Everywhere All at Once (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Te zien op: Prime Video
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.



Interesse in deze film? Je kunt Everything Everywhere All at Once eventueel hier direct bekijken op streamingdienst Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair