Netflix verwijderalarm: kijk deze topfilm en series snel voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze topfilm en series snel voordat ze verdwijnen

Nog enkele dagen de tijd dus wees er snel bij!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

In de komende dagen zullen er heel wat bekende films van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Dit zijn de volgende films.

Films
De grootste titel is ongetwijfeld Bohemian Rhapsody. De biografische film over de legendarische muziekband Queen is op 14 maart voor het laatst te zien op Netflix.

De film werd sterk onthaald en hoofdrolspeler Rami Malek won zelfs een Oscar voor zijn rol als Freddie Mercury. Bekijk de trailer hieronder.



Er staan echter nog eens 27 andere films en series op de verwijder-lijst. Zo wordt ook Brothers, (uit 2015, dus niet te vergissen met Brothers uit 2009 met o.a. Jake Gyllenhaal en Tobey Maguire) eveneens op 14 maart van de streamingdienst gehaald. Ook de dramafilm The Giant uit 2017 verdwijnt een dag later.

Voornamelijk series
Het betreft echter vooral series. Grote en geliefde titels, zoals o.a. L.A. Finest, Fate/Zero, My Hero Academia en Shtisel, 'vertrekken' ook. Interesse in de volledige lijst? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair