Enorme draak slaat toe in clip DC-film 'Shazam! Fury of the Gods'

Deze grote DC-film verschijnt deze week in de bioscoop.

Rodney Nijbacker 14 maart 2023 06:00 in Video
Nadat Marvel Studios zijn filmjaar in februari aftrapte met de derde Ant-Man, doet DC Studios dat deze maand met de tweede Shazam! En dat is de film Shazam! Fury of the Gods van regisseur David F. Sandberg. In de DC-film zien we onder meer een enorme draak.

Een nieuwe clip met die draak in de superheldenfilm is nu online verschenen via Toonami, volgens Wikipedia een "Amerikaans programmablok voor late night-televisie dat voornamelijk Japanse anime en af ​​​​en toe Amerikaanse actie-animatie uitzendt."

Clip Fury of the Gods
In de clip zie naast de draak uiteraard acteur Zachery Levi (Thor: Ragnarok) als Shazam. Zijn jonge vorm Billy Batson wordt weer gespeeld door Asher Angel (Andi Mack).


"Het was echt uitproberen hoe we het anders konden doen?" vertelde regisseur Sandberg onlangs aan Entertainment Weekly. "We hebben veel draken gezien in Game of Thrones en The Hobbit en zo. Maar dit komt uit de mythologie. Het is een draak die van hout is gemaakt omdat hij uit een boom is geboren."

Vanaf woensdag
In Shazam! 2 zie je ook rollen van onder meer Helen Mirren als Hespera, Lucy Liu als Kalypso en Rachel Zegler als Anthea. Uiteraard duikt de familie van Billy ook weer op en ook zij kunnen zich transformeren in superhelden.

Vanaf woensdag 15 maart zie je Shazam! Fury of the Gods in de Nederlandse bioscoop. De eerste film staat op HBO Max. Hieronder zie je de eerdere trailer voor Fury of the Gods.
NieuwsFilm