Julia Garner (Ozark) over dat haar Madonna-film gecanceld is

Julia Garner (Ozark) over dat haar Madonna-film gecanceld is

Komt het er nu wel of niet meer van?

Muzikale biopics zijn de laatste jaren gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan Bohemian Rhapsody, Rocketman en Elvis om er maar een paar te noemen. Madonna's biopic lijkt er echter niet meer te komen. Hoe komt dit?

Niemand minder dan Julia Garner, voornamelijk bekend van de populaire serie Ozark, had enige tijd geleden al voor de hoofdrol getekend en zou dus in de huid kruipen van de wereldberoemde zangeres.

Toch niet
Ondanks het feit dat alles spoedig leek te verlopen, werd het project in een keer gecanceld. Tijdens een recent interview laat Garner zich hier kort over uit. Zo zegt ze: "Ik wil er eerlijk gezegd niet te veel over zeggen. Ik heb nog steeds hoop dat het er alsnog van gaat komen!"

Garner wist de rol te bemachtigen, iets wat blijkbaar geen makkelijke taak was. Meerdere bekende actrices zaten achter de rol aan, maar Garner wist het het beste te doen en werd persoonlijk door Madonna uitgekozen. Laatstgenoemde is ook de regisseuse van het project.

Madonna
The 'Queen of Pop', die vandaag de dag voornamelijk bekend staat om al haar merkwaardige filmpjes en foto's op sociale media, liet zich er ook nog niet zo heel lang geleden over uit. Zij zei toen het volgende: "Ik heb een ongelofelijk leven gehad, dus ik wil ook een ongelofelijke film maken".

"Al de nodige mensen hebben mij benaderd voor een film, maar niemand kan mijn verhaal beter vertellen dan ikzelf. Het is wel lastig. We hebben een behoorlijk lang script en ik kan niks 'eruit halen', want het is allemaal belangrijk. De focus in de film zal wel in ieder liggen op mijn muziek".

De vraag is echter of het er ooit nog van gaat komen...

NieuwsFilm

meest populair