Regisseur raadselachtig over tweede 'M3GAN'

Regisseur raadselachtig over tweede 'M3GAN'

Volgens de regisseur zijn de gesprekken al begonnen.

Kort na de release van M3GAN werd er bekendgemaakt dat de makers gaan kijken of er misschien een vervolg in zit. Regisseur Gerard Johnstone heeft nu een update gegeven over de status van het vervolg.

In een interview met comic book had de regisseur het volgende te zeggen. "Heel veel kan ik er niet over zeggen. Ik zit hier nu in Los Angeles en heb binnenkort wat gesprekken met de andere."

"Het is vooral belangrijk om eerst terug te kijken op de eerste film. Kijken wat de fans leuk vonden en dan bedenken hoe we dat terug kunnen brengen. Ik bedoel, het is zo lastig om het succes van de eerste nog maar eens over te doen."

Waar gaat M3GAN over?
In M3GAN volgen we, uiteraard, MEGAN, een levensechte robot die is gemaakt voor kinderen om hun beste vriend te worden. De pop is gemaakt door Gemma (Allison Williams) die ineens de ouder is geworden van de 8-jarige Cady die recent haar ouders is verloren in een ongeluk.

Dit gaat haar nog niet heel soepel af en ze besluit om M3GAN in te zetten. Het ziet ernaar uit dat dit een goede keuze was en het lijkt al een stuk beter te gaan met Cady. Echter verloopt het toch iets anders dan verwacht.

M3GAN is nu digitaal te zien en zal vanaf 21 maart ook op dvd te koop zijn.



NieuwsFilm

meest populair