M3GAN

M3GAN (2022)

Waar de originele Chucky en Annabelle je bang willen maken zorgt deze lugubere pop voor een gniffel en dat is de bedoeling!
play

6,7 details

  • 102 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
102 Min Verenigde Staten

M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld. Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady, is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

Alt titel
MEGAN
Regie
Gerard Johnstone
Cast
Michael Saccente, Allison Williams, Kimberley Crossman, Ronny Chieng, Violet McGraw, Stephane Garneau-Monten, Jen Van Epps, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Amie Donald, Jenna Davis, Kira Josephson, Jack Cassidy, Lori Dungey, Millen Baird, Natasha Kojic.
Release
07.12.2022
Release NL
05.01.2023
Release DVD
28.03.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Gerard Johnstone | Scenario: Akela Cooper| Cast: Allison Williams (Gemma), Violet McGraw (Cady), Ronny Chieng (David), Jenna Van Epps (Tess), Brian Jordan Alvarez (Cole), e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2022

Voorheen was er alleen het televisiescherm, maar inmiddels zijn er ook computers, tablets en telefoons waardoor een nieuw woord is ontstaan: schermtijd. Een groot issue voor ouders, want het komt er hoe dan ook op neer dat het niet goed is voor kinderen. Desalniettemin planten vaders en moeders wereldwijd hun kroost achter een scherm zodat ze zelf even niet hoeven opvoeden. Dat is waar M3gan in de kern over gaat, maar dan verpakt als zeer vermakelijke en niet bijzonder enge komedie.

Nadat haar zus en zwager zijn overleden in een ongeluk krijgt Gemma de voogdij over hun kind, haar nichtje Cady. Helaas is Gemma geen moedertype maar een vrijgezelle speelgoedontwikkelaar, en ze staat op het punt van een technologische doorbraak: een robotpop die echte interactie kan hebben met kinderen. Dat komt dus handig uit, want in plaats van zelf Cady opvoeden laat ze het over aan het prototype M3gan. Maar ja, deze androïde neemt haar taak als beschermer iets te serieus en ziet in elk hoekje te elimineren gevaar.

alle artikelen (29)

M3GAN Nieuwsberichten