Bestel nu de 'M3GAN'-pop van NECA: een zelfbewustzijn is niet inbegrepen

Bestel nu de 'M3GAN'-pop van NECA: een zelfbewustzijn is niet inbegrepen

De nauwkeurige replica is ongeveer 150 cm lang en compleet met beweegbare ogen, synthetisch haar en een scherm-nauwkeurige jurk.

Droomde jij net als Gemma van het perfecte speelgoed? Dan heeft NECA goed nieuws, want vanaf nu is de levensgrote pop uit de horrorfilm vooraf te bestellen.

De pop is "ontworpen als de grootste bondgenoot van ouders en geprogrammeerd als de beste vriend van hun kind," aldus NECA.

Hetzelfde als op het scherm
De nauwkeurige replica is ongeveer 150 cm lang en compleet met beweegbare ogen, synthetisch haar dat overeenkomt met de op het scherm gebruikte monsters en kleding gemaakt van voor de film gebruikte patronen.

"De stoffen van haar jurk komen overeen met een exact staal van de jurk uit de film en haar schoenen zijn gepersonaliseerd met details van de op het scherm gebruikte schoenen," leest de beschrijving bij de pop.

Sinistere gevolgen
NECA geeft wel alvast een waarschuwing bij de Model 3 Generative Android: "Een zelfbewuste pop met een eigen leven kan tot sinistere gevolgen leiden." En dat hebben we mogen ervaren in de film uit 2022.



Naast een M3GAN in je winkelmandje, is de geliefde horroricoon volgend jaar weer op het grote scherm te zien.

Het vervolg
M3GAN 2 wordt in de Verenigde Staten uitgebracht op 16 mei 2025 en Allison Williams en Violet McGraw zullen samen met regisseur Gerard Johnstone terugkeren voor het vervolg.



NieuwsFilm

meest populair