Meer duidelijk over het volgende level in de 'Jumanji'-filmreeks

Meer duidelijk over het volgende level in de 'Jumanji'-filmreeks

Is het binnenkort tijd voor weer een nieuw level?

Het is inmiddels alweer ruim drie jaar geleden dat Jumanji: The Next Level in de bioscoopzalen te zien was. Sindsdien is er nog maar weinig bekend over een vierde film in de reeks, maar Kevin Hart deelde hoopvolle woorden langs de rode loper van de 95e Academy Awards.

Grote ideeën
Tegenover Variety verklaarde Hart enkele dagen eerder met collega Dwayne "The Rock" Johnson te hebben gesproken over een mogelijke Jumanji 4:

"We zullen er binnenkort mee aan de slag moeten. Ik heb eergisteren met Dwayne Johnson gesproken. Op dit moment zijn we druk aan het stoeien met enkele grote ideeën."

Over wat deze grote ideeën precies inhouden en of er al echt concreet gewerkt wordt aan een vierde film liet Hart niets los.

Succesvolle eerdere films
De huidige reeks borduurt voort op de klassieker uit de jaren 90 met Robin Williams in de hoofdrol. In amper twee jaar tijd verschenen Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) en Jumanji: The Next Level (2019) welke samen goed waren voor een wereldwijde opbrengst van 1,7 miljard dollar.

Met een gezamenlijk budget van "slechts" 215 miljoen dollar zijn de twee films behoorlijk winstgevend gebleken voor distributeur Sony Pictures. Een aankondiging voor een nieuw deel lijkt dan slechts een kwestie van tijd.


Netflix
Tot die tijd kun je beide films onder andere bekijken op Netflix, het origineel uit 1995 is te vinden op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair