Deze 3 gloednieuwe series domineren Netflix en SkyShowtime

Een stalker die gestalkt wordt, de sublieme voortzetting van een familiegeschiedenis, en kwalijke sensatiezucht.

Mitchell van Vuren 16 maart 2023 20:30 in Featured
Ook deze week konden Netflix en SkyShowTime weer rekenen op nieuwe series, die zeker het overwegen waard zijn. De collega's van SerieTotaal delen weer 3 tips voor gloednieuwe series, die zojuist zijn uitgekomen bij de streamingdiensten.

You seizoen 4 | Netflix
Niet alleen de verhuizing van de VS naar de Londense upperclass, maar ook een onverwachte plotwijziging maakt het vierde seizoen prettig verfrissend volgens recensent Arjan Welles. Maar lang houden de makers hun goede werk niet vol.

De serie kreeg 3 sterren van Welles. Hij vond: "Seizoen vier van deze succesvolle Netflix-serie is wat Engelstaligen een 'mixed bag' zouden noemen. Het begint sterk, maar verliest zichzelf in gekunstelde plotwendingen en vergeefse pogingen om het over een andere boeg te gooien."

Lees de rest van de recensie.

1923 | SkyShowTime
Drama, intriges en geweld komt genuanceerd samen in deze spannende spin-off van de westernserie Yellowstone. Met Hellen Mirren en Harrison Ford in de hoofdrollen wordt het verhaal van de Dutton-familie dan ook op steengoede manier uitgebreid.

Arjan Welles gaf de westernserie een volle 5 sterren. Hij zei: "Ook als je geen enorme westernfan bent, zoals ondergetekende, kan je onmogelijk koel blijven onder de intense familieverwikkelingen van de Duttons."

Lees de rest van de recensie.

MH370: The Plane That Disappeared | Netflix
De verdwijning van een Maleisisch vliegtuig, op weg naar China, wordt in deze documentairereeks uitgebreid uitgeplozen. Vele vage theorieën komen langs als verklaring, maar een duidelijk eindoordeel biedt de serie volgens Arjan Welles niet.

Het leverde de serie 2 sterren op. Hij beargumenteerde: "Documentairemaker Louise Malkinson lijkt er genoegen in te scheppen alle onheil en complotten te cultiveren. Sensatiezucht kan en mag nooit een goed uitgangspunt zijn van het uitpluizen van zo'n ongekend drama."

Lees de rest van de recensie.

NieuwsFilm