Robert Downey Jr. keert terug als Iron Man in fan art van Avengers: Secret Wars

Robert Downey Jr. keert terug als Iron Man in fan art van Avengers: Secret Wars

Downey Jr. keert terug als mix tussen Iron Man en Vision.

Na de dood van Iron Man in Avengers: Endgame leek er een eind te komen aan de superheld van Robert Downey Jr. Toch zijn er fans al aan het speculeren over een terugkeer van de superheld. Een daarvan was er zo zeker van dat hij alvast een fan art heeft gemaakt.

In eerste instantie lijkt het natuurlijk erg sterk dat een overleden personage zal terugkeren. Echter, na de gebeurtenissen in de afgelopen films waarbij er toegang tot het multiversum is gekomen zou het best mogelijk kunnen zijn. Er zullen ten slotte nog genoeg versies van Iron Man zijn.

Een fan op instagram maakte alvast een fan art van de terugkeer van de superheld in Avengers: Secret Wars. Een mooi detail in het plaatje is de mix van Iron Man en Vision. Op het voorhoofd van Tony Stark zie je namelijk een infinity stone. De fan art is hieronder te zien.



Wat wordt de volgende Avengers film?
Tijdens de San Diego Comic-Con werden al veel projecten voor de toekomst bekend gemaakt. Toch was de grootste verrassing dat er al werd bekendgemaakt wanneer we alle superhelden samen gaan zien in de Avenger-film.

Dit zal gebeuren met als eerst Avengers: The Kang Dynasty die 2 mei 2025 zal uitkomen. Vervolgens komt de volgende en allerlaatste film van de saga uit, Avengers: Secret Wars. Deze zou eigenlijk al 7 november 2025 uitkomen, echter werd de film vertraagd en wordt het nu 1 mei 2026. Tussen de twee films zit dus nog een jaar.

Dit zal dus nog even duren. Gelukkig zal er in de tussentijd nog genoeg te genieten zijn. Zo kan je nog altijd Ant-Man and the Wasp: Quantumania kijken in de bioscoop, waar misschien al de schurk is te zien van The Kang Dynasty.

NieuwsFilm

meest populair