bioscoop release

Avengers: Endgame (2019)

Part of the journey is the end.

play
  • Sci-Fi
  • Actie
  • Avontuur
  • Fantasy
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Na de verwoestende gebeurtenissen veroorzaakt door Thanos in Avengers: Infinity War, moeten de overgebleven leden van de machtigste heldengroep van de Aarde al hun krachten verzamelen om de titaan te verslaan. Met rollen voor Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth, is Avengers: Endgame al een decennium in de maak en absoluut de moeite van het wachten waard. De zaken zien er somber uit op Aarde. Nadat de macht van de Infinity Stones de helft van de bevolking van het universum uitgeroeid heeft, is Thanos (Josh Brolin) de heerser van het universum geworden en verkeren de Avengers in een staat van chaos. De titaan zal zijn tirannieke heerschappij alleen maar uitbreiden, tenzij iemand erin slaagt hem een halt toe te roepen. Zonder tijd om hun verliezen te betreuren, moeten Black Widow, Thor, Captain America en Bruce Banner veerkrachtig blijven en de overgebleven leden van de machtigste heldengroep op Aarde verzamelen - en de hulp van Captain Marvel inroepen. Samen moeten ze een manier vinden om hun verslagen bondgenoten terug te vinden en de gestoorde titaan te verslaan, want anders moeten ze een hopeloos bestaan leiden.

Regie
Anthony Russo
Joe Russo
Cast
Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Evans, Josh Brolin, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow, Paul Rudd, Brie Larson, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Jon Favreau, Evangeline Lilly, Sebastian Stan, Karen Gillan, Pom Klementieff, Terry Notary.
Release
02.05.2019
Release NL
24.04.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

alle artikelen (215)

Avengers: Endgame Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Avengers: Endgame

acties