Kit Harington werd onder druk gezet om 'Game of Thrones'-geheimen te onthullen

Kit Harington werd onder druk gezet om 'Game of Thrones'-geheimen te onthullen

De acteur laat zich er nu voor het eerst over uit.

Kit Harington heeft al in de nodige films gespeeld, maar zijn bekendste werk is toch wel zonder twijfel zijn rol als Jon Snow in de HBO-serie Game of Thrones. Het was wel echter lastig om alle geheimen te bewaren. Zelfs de Koninklijke familie zat hier achteraan.

Harington was recentelijk te gast bij The Late Late Show With James Corden, waar hij een verhaal deelde over de Koninklijke familie, voornamelijk Queen Consort Camilla. Zij acteur probeerde de acteur te overtuigen wat geheimpjes te 'spoilen'.

Lunch
Harington werd uitgenodigd voor een lunch in Wimbledon, maar het verliep anders dan gedacht. Het vijfde seizoen van Game of Thrones was net afgerond. Hierin lijkt Snow te sneuvelen, wanneer hij meerdere keren in de buik word gestoken.

Zo zegt Harrington: "Ik was uitgenodigd voor lunch in de Royal Box in Wimbledon. Ik dacht dat we allemaal samen zouden gaan eten. Ik kwam naast de ouders van Camilla en Kate Middelton te zitten, dus dat was wel speciaal".

Vertellen
De acteur vervolgt: "Op een gegeven moment zat ik naast Camilla en zei ze: "Dus, ben je nu echt dood of niet?" Mijn antwoord was als volgt: "Nou, er zijn bepaalde dingen die zelfs de Koninklijke familie niet mag weten". Toen kwam ik erachter dat ik enkel en alleen daar was om dingen te 'verklappen'..."

NieuwsFilm

meest populair