Jennifer Aniston lacht zich kapot om deze enorme flop

Schijnbaar vond niet iedereen deze Adam Sandler-film rampzalig.

Jan-Peter Rook 17 maart 2023 20:30 in Algemeen
Jennifer Aniston is binnenkort te zien in de nieuwe Netflix-sequel Murder Mystery, waarin ze opnieuw met Adam Sandler een geheimzinnige zaak moet zien op te lossen. In het echte leven is er trouwens ook sprake van een mysterie, want Aniston blijkt een van Sandlers grootste flops een van z'n grappigste films te vinden.

Aniston vindt de monsterlijke flop You Don't Mess with the Zohan (2008) een van de grappigste films die Sandler ooit gemaakt heeft. Daar tegenover zette de actrice de veel duisterdere film Uncut Gems uit 2019, om duidelijk te maken hoe multi-getalenteerd Sandler wel niet is.

Anistons woorden
"Persoonlijk vind ik You Don't Mess With the Zohan een van de grappigste komedies, en vervolgens komt-ie met Uncut Gems. Het is erg zeldzaam voor acteurs om binnen elk genre zo succesvol te zijn."

Ondanks Anistons mening heeft Zohan geen goede reputatie bij critici en het publiek, met een score van respectievelijk 37% en 45% op Rotten Tomatoes. Toch was de film financieel gezien een succes. Er werd wereldwijd namelijk 200 miljoen dollar binnengehaald met een budget van 90 miljoen.

In de komedie speelt Sandler een legendarische Israëlische commando met bovennatuurlijke gaven, die zijn dood in scène zet en naar New York verhuist om z'n droom na te jagen en haarstylist te worden. Hieronder vind je de trailer:NieuwsFilm

meest populair