You Don't Mess with the Zohan

You Don't Mess with the Zohan (2008)

Lather. Rinse. Save the world.

Hilarische taferelen rondom het welbekende Midden-Oostenconflict met hairstyling als dé oplossing voor alle problemen.
play

5,3 details

  • 113 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

Zohan (Adam Sandler) is een Israëlische commando die zijn eigen dood in scène zet om zijn droom te verwezenlijken: hairstylist worden in New York.

Regie
Dennis Dugan
Cast
Lainie Kazan, Emmanuelle Chriqui, Charlotte Rae, Rob Schneider, John Turturro, Adam Sandler, Robert Smigel, Kevin Nealon, Michael Buffer, Nick Swardson, Dina Doron, Dave Matthews, Sayed Badreya, Ido Mosseri, Daoud Heidami.
Budget
$ 90.000.000
Opbrengst
$ 201.596.308
Release
04.06.2008
Release DVD
13.01.2009

Filmtotaal Recensie

Regie: Dennis Dugan | Cast: Adam Sandler (Zohan), John Turturro (Phantom), Emmanuelle Chriqui (Dalia), Nick Swardson (Michael), Rob Schneider (Salim), Ido Mosseri (Oori) | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2008

Hoe ver kun je gaan met onderbroekenlol en banaliteiten zonder gezicht te verliezen of op zijn minst saai te worden? Volgens het schrijverstrio John Apatow, Robert Smigel en Adam Sandler kan het niet ver genoeg gaan, zo blijkt uit hun nieuwe creatie The Zohan, een Israëlische geheimagent die niets liever wil dan haren knippen.

Nee, hij is geen homo, al denkt zijn macho omgeving inclusief zijn ouders daar anders over. The Zohan kan alle vrouwen hebben die hij op zijn pad tegenkomt en doet dat dan ook, ongeacht hun leeftijd of uiterlijk. En dat alles op weg naar zijn ultieme droom om een hairstylist te worden. Met een bobbel in zijn broek waar menigeen een tok zal vermoeden slaat, schopt en paart The Zohan zich door alle obstakels heen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat juist die bobbel, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid, zijn uiteindelijke doel realiseert.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

You Don't Mess with the Zohan Nieuwsberichten