Keira Knightley kreeg voor nieuwe Disney+-film een belangrijke opdracht

Keira Knightley kreeg voor nieuwe Disney+-film een belangrijke opdracht

Ook de andere acteurs mochten niet voor het Boston accent gaan.

Keira Knightley is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. Enige tijd geleden tekende ze voor de hoofdrol in Boston Strangler, maar ondanks het feit dat zij dé grote naam van het project is, kreeg ze niet alle vrijheid van de regisseur.

In de film speelt Knightley een vrouw uit Boston, maar een accent van Boston mocht niet toegepast worden. Hier liet de actrice zich tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon over uit.

Reactie
Zo begint Knightley, eveneens bekend van de Pirates of the Caribbean-films (waar ze trouwens wel voor wil terugkeren): "Ik wilde gaan voor een accent van Boston. Matt [Ruskin, de regisseur] is echter uit Boston".

"Hij wilde enkel en alleen dat je voor een Boston-accent ging als je ook uit Boston kwam. We maakten er wel vaker grapjes over en menig acteur riep regelmatig: "Boston accent, jij bent aan de beurt!" maar dat mocht dus niet. Het is dus een gewoon Amerikaans accent".

Verhaal
De film, die voorlopig op een hele mooie 86% 'fresh rating' heeft op Rotten Tomatoes, volgt journalist Loretta McLaughlin, die in de jaren 60 achter de beruchte seriemoordenaar aan die Boston onveilig maakt.

McLaughlin is de eerste die de moorden aan de zogenaamde Boston Strangler linkt. Samen met haar collega Jean Cole moeten ze het seksisme uitdagen om verslag te brengen over de moordenaar.

Mocht je de trailer van de film gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair