3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

C'mon C'mon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Mills | Cast: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman, e.a. | Kijk direct
Radiojournalist Johnny werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv vraagt hem om op haar negenjarige zoontje Jesse te passen zodat zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, kan zorgen. De twee maken een bijzondere reis en ontwikkelen een unieke band.



The Tomorrow War (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris McKay | Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K.Simmons, e.a. | Kijk direct
Tijdreizigers komen uit 2051 met een dringende boodschap: 30 jaar in de toekomst verliest de mens de oorlog tegen dodelijke aliens. De enige hoop op overleven, is om soldaten en burgers naar de toekomst te brengen om te vechten. Dan Forester wil de wereld en zijn dochter redden en werkt samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader om het lot van de wereld te veranderen.



Greenland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, e.a. | Kijk direct
Wanneer een enorme meteoriet richting de aarde raast, heeft bouwondernemer John Garrity vier dagen de tijd om zichzelf en zijn gezin in veiligheid te brengen. Daarvoor moet hij bij een geheime militaire bunker in Groenland zien te komen, maar dat is te midden van alle chaos een hele uitdaging.



NieuwsFilm

meest populair