Eerste blik op Guy Ritchie's oorlogsfilm met Henry Cavill

De eerste setfoto geeft een blik op de castleden.

Tim van de Peppel 17 maart 2023 17:09 in Algemeen
De afgelopen jaren verschijnen aardig wat films van regisseur Guy Ritchie die in zijn vroege carrière indruk maakte met titels als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Nu werkt de Brit aan een oorlogsfilm.

De titel voor de film is Ministry of Ungentlemanly Warfare en uiteraard heeft Ritchie weer een indrukwekkende cast om zich heen verzameld met onder meer Henry Cavill, Eiza González, Alan Ritchson en Henry Golding.

Eerste setfoto
Via Cavill, uiteraard bekend uit Man of Steel en de serie The Witcher, krijgen we nu een eerste foto vanaf de set. Op Instagram deelde de acteur een zwartwitfoto van hem en een aantal andere acteurs.

Niet meer dan de filmtitel Ministry of Ungentlemanly Warfare en de namen van Ritchie, Ritchson, Golding, Alex Pettyfer en Hero Fiennes Tiffin schreef Cavill bij de foto. De film verschijnt ergens in 2024.


Het verhaal
De synopsis voor de film luidt: Het Britse leger rekruteert een kleine groep hoogopgeleide soldaten om tijdens de Tweede Wereldoorlog de nazi-troepen achter de vijandelijke linies aan te vallen.

The Covenant in 2023
Eerder dit jaar verscheen Operation Fortune: Ruse de guerre in de Nederlandse bioscopen en over een paar maanden is het tijd voor The Covenant met onder meer Jake Gyllenhaal.

Ook werkt Ritchie aan een tv-serie gebaseerd op de film The Gentlemen uit 2019. Hieronder de trailer voor The Covenant.NieuwsFilm

meest populair