Gwyneth Paltrow is volgens velen 'volkomen gek' geworden

De extreme gezondheidsroutine van de actrice roept veel reacties op

Door redactie 18 maart 2023 06:19 in Celebrity
Dat Gwyneth Paltrow gepassioneerd is over haar bijzondere lifestyle is niet bepaald een verrassing meer. Inmiddels krijgt de actrice echter niet alleen maar lof voor haar zogenaamde gezonde levenswijze, maar ook een behoorlijke lading kritiek.

De 50-jarige actrice begon in 2008 het wellness- en lifestylemerk 'Goop'. Het merk geeft aan de hand van artikelen, nieuwsbrieven en een podcast advies over onder andere gezondheid, beauty en verzorging.

Kritiek op TikTok
Paltrow heeft deze week na haar bezoek aan de podcast ''The Art of Being Well'' een flinke lading kritiek gekregen op het online platform TikTok. Twee korte videofragmenten uit de podcastaflevering die op het sociale medium verschenen, riepen behoorlijk wat reacties op.

Paltrows ongewone 'wellness routine'
In het eerste fragment wordt Paltrow gevraagd hoe haar 'wellness routine' eruitziet. Ze vertelt dat ze aan 'periodiek vasten' doet, wat betekent dat ze vroeg in de middag dineert en vervolgens 12 uur lang niets eet.

Daarnaast vertelt ze dat ze als lunch het liefst bottenbouillon drinkt en daarna een uur lang probeert te bewegen door bijvoorbeeld te gaan wandelen of pilates te doen. Vervolgens gaat de actrice nog een half uur de infrarood sauna in. Als afsluiting van de routine dineert ze met een maaltijd die goedgekeurd is volgens haar Paleo dieet.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim


Vitamine-infuus
Het tweede fragment dat voor veel reuring zorgt, is een fragment waarin getoond wordt dat tijdens de opname Paltrow aan een vitamine-infuus zit. Ze laat weten geregeld aan een infuus met vitamines als glutathion en fosfatidylserine te zitten.

@dearmedia Sign us up to have an IV while recording a pod 🙋‍♀️ #gwynethpaltrow #ivdrip #wellnesstips #healthandwellness #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim


Gezond of juist ongezond?
Uit de reacties op de TikTok-filmpjes blijkt dat de gezondheidsroutine van Paltrow niet bepaald inspirerend gevonden wordt. Met reacties als "Fun fact: als je gewoon eet, heb je geen infuus nodig" en "Ze ziet eruit alsof ze 70 jaar oud en uitgehongerd is" wordt kritiek geuit op Paltrows zogenaamde gezonde lifestyle.

NieuwsFilm

meest populair