Geliefde 'John Wick'-acteur veel te vroeg overleden

Lance Reddick werd thuis dood aangetroffen.

Rodney Nijbacker 18 maart 2023 09:35 in Algemeen
Vanmorgen rond 09:30u, plaatselijke tijd, is acteur Lance Reddick dood aangetroffen in zijn woning in Studio City, Los Angeles. Dit meldt TMZ op haar website.

Reddick werd geboren op 7 juli 1962 in Baltimore, Maryland en brak in 2000 door met zijn eerste grote tv-rol in het vierde seizoen van HBO's gevangenisdrama Oz.

The Wire en John Wick
Zijn eerste hoofdrol was als Lieutenant Cedric Daniels in hit-serie The Wire. Bij het grotere publiek werd hij bekend door zijn rol als Charon, de conciërge van het Continental Hotel in de John Wick-franchise. Deze rol zal hij opnieuw vertolken in John Wick: Chapter 4, welke vanaf komende week te zien is in de Nederlandse bioscopen.

Opvallende afwezige
Afgelopen woensdag ging John Wick: Chapter 4 al in première in New York. Reddick deelde die dag een video op zijn Instagram waarin het leek alsof hij thuis was met zijn honden, in plaats van aanwezig te zijn op de première. Hij liet niet weten waarom hij daar niet aanwezig was.

Doodsoorzaak
Het treurige nieuws is inmiddels bevestigd door het management van de acteur. Hoewel de doodsoorzaak officieel nog niet bevestigd is, lijken de plaatselijke autoriteiten uit te gaan van een natuurlijk dood.

Lance Reddick werd 60 jaar oud. Hij laat een vrouw en twee kinderen na.

NieuwsFilm

meest populair