Is Tom Holland te zien in de volgende 'Spider-Man'-film?

Krijgen we de Spider-Man-versie van Tom Holland te zien in het vervolg op de animatie-hit?


Sony is druk bezig met met het uitbreiden van zijn Spider-Man universum. Er wordt aan meerdere films gewerkt over Spider-Man-gerelateerde personages zoals Kraven en Madame Web. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan een vervolg op de Oscarwinnende animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Er gaan nu geruchten dat Tom Holland, de Spider-Man van het MCU, te zien of te horen zal zijn in deze nieuwe film.

In een interview met Empire Magazine werd Spider-Man producent Amy Pascal gevraagd of Tom Holland een rol heeft in Spider-Man: Across the Spider-Verse. Helaas wil ze er niet veel over kwijt: "ik ga daar geen antwoord op geven, maar Tom Holland speelt dolgraag in Spider-Man-films."

Tom Holland
Eerder zei Tom Holland in een interview met Syfy Wire dat hij met Amy Pascal gesproken heeft over Across the Spider-Verse maar dat hij er sindsdien niks over gehoord heeft. "Ik zou dolgraag een rol spelen in die film, die films zijn geweldig," vertelde de acteur.

Er is ook nog steeds geen officiële bevestiging wanneer en of we Tom Holland weer gaan zien in het MCU. De acteur zei eerder in een interview: "als ik nog steeds Spider-Man speel als ik 30 ben heb ik iets verkeerd gedaan."

Nieuwe Trilogie
Toch ziet het positief uit dat we Tom Holland terug gaan zien in het Spider-Man pak. Sony producent Tom Rothman zei onlangs dat er gewerkt wordt aan een nieuwe trilogie Spider-Man-films.

Of we Tom Holland ook te zien is in Spider-Man: Across the Spider-Verse kunnen we vanaf 1 juni gaan ontdekken in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.NieuwsFilm