Zo rijk is Priyanka Chopra uit 'Baywatch' en 'The Matrix Resurrections'

Ze speelt zowel in India als in Amerika in films, series en toneelstukken

Vera 19 maart 2023 06:00 in Celebrity
Priyanka Chopra is naast actrice ook zangeres, danseres, model, auteur en producer. Zij is te zien in Indiase en Amerikaanse films. Met haar rol in Baywatch en The Matrix Resurrections viel zij misschien wel het meest op.

De nu 40-jarige ster zit al meer dan 20 jaar in de showbusiness. In het Indiase Bollywood is zij een van de best betaalde actrices. Samen met haar man, Nick Jonas, heeft zij een geschatte nettowaarde van 70 miljoen Amerikaanse dollars.

Hoe het begon
Priyanka Chopra is geboren in 1982 in India. Als tiener woonde zij deels in India en deels in Amerika. Ze won verschillende schoonheidswedstrijden, waaronder Miss World in 2000. Priyanka is het gezicht van verschillende merken - ook nu nog.

Vanaf 2002 verschijnt zij in Indiase films als Thamizhan, The Hero en Andaaz. In India heeft zij al veel nominaties en awards mogen ontvangen. In Amerika volgen films als Baywatch en The Matrix Resurrections. Ook is zij te zien in het theater en in series als Quantico en Citadel.

Meer vermogen
Priyanka investeert in huizen en stukken grond in India en Amerika. Daarnaast bezit zij ook een productiemaatschappij die verschillende films uitbrengt. Priyanka is ook zangeres en brengt onder andere in 2013 een liedje uit met Pitbull.

De ster zet zich in voor diverse goede doelen als UNICEF en PETA. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Hieronder vertelt zij meer in een YouTube video bij Harper's Bazaar.NieuwsFilm