Willem Dafoe keert graag terug in nieuwe Marvel-film

Spider-Man's beste schurk wil graag terugkomen.

Zoe van Leeuwen 19 maart 2023 07:11 in Algemeen
Green Goblin-acteur Willem Dafoe deelt in een nieuw interview zijn liefde voor de rol. Ook laat hij weten erg graag terug te willen keren in het groene pak.

We zagen de Green Goblin voor het laatst in Spider-Man: No Way Home, waarin hij het opnam tegen maar liefst drie versies van Spider-Man.

Dafoe is bereid om terug te komen
In een interview met Inverse deelde Dafoe zijn intresse om terug te keren als de Green Gobler. Wel moet volgens hem het script en de tijd goed zijn om de rol weer te spelen.

"Het is een geweldige rol. Ik vond het leuk dat het beide keren een dubbelrol is. Twintig jaar geleden, en vrij recent, waren beide keren heel verschillende ervaringen, maar ik genoot erg van beide ervaringen.""Als er zou worden gevraagd 'Zou je komen opdagen om deze film te doen of een scène te lezen of iets met Spider-Man te doen?' zeg ik altijd 'ja!' Want waarom zou ik dat niet willen?"

Of we Dafoe ook echt terug zullen zien in het MCU, of misschien wel in het Sony-universum, weten we natuurlijk nog niet. Hij heeft er in ieder geval wel veel zin in.NieuwsFilm