Opvallende opnamelocatie voor 'Captain America 4' van Marvel Studios

Anthony Mackie keert terug naar zijn debuut locatie in het MCU.

Boaz Vermeulen 19 maart 2023 20:30 in Algemeen
Volgend jaar gaan we eindelijk zien hoe de nieuwe Captain America, Anthony Mackie, het er vanaf gaan brengen. De opnames gaan in ieder geval binnenkort beginnen en volgens meerdere bronnen is er een opvallende locatie uitgekozen.

Dit is Washington DC. Voor Mackie leuk, want dat maakt de cirkel weer rond aangezien hij met Captain America: The Winter Soldier, zijn debuut in het MCU, ook daar opnam. Ook is Washington logisch met betrekking tot generaal Thunderbolt Ross die een rol in het MCU zal gaan spelen.

Kevin Feige over Harrison Ford
Ross wordt gespeeld door Harrison Ford. De man achter het MCU, Kevin Feige, heeft hier het volgende over te zeggen. "Waarschijnlijk zal iedereen dit zeggen over hem, maar het is geweldig om met hem samen te werken. De moeite die hij in zijn rol stopt is niet normaal."

"De rol is erg belangrijk. Thaddeus Ross is de president van de United Stated. Tussen hem en Sam Wilson is er wel een bepaalde dynamiek en die ga je in de film op een geweldige manier zien."

De toekomst van Captain America
In een interview met Empire Magazine gaf Mackie wat informatie over de toekomst en wat perspectief over het personage. "Het is gewoon een normale gast zonder superkrachten die met wat gekken de helden uithangt. Hij moet het ook niet echt van zijn charisma hebben, dat heeft hem alleen nog maar in de problemen gekregen."

"Ik denk dat het belangrijk is dat hij erachter gaat komen hoe het is om een superheld of juist een slechterik te zijn en welke keuzes je hebt gemaakt om te komen waar je nu bent."

Captain America: New World Order staat gepland voor mei 2024, nog even wachten dus. Gelukkig komt er in de tussentijd nog genoeg anders uit. Zo komt binnenkort de nieuwe Guardians of the Galaxy.NieuwsFilm