Topregisseur Michael Mann maakt 'Heat 2' met Al Pacino en Austin Butler

Topregisseur Michael Mann maakt 'Heat 2' met Al Pacino en Austin Butler

De cultfilm krijgt een vervolg

Heat (1995) is een film waarin Al Pacino en Robert de Niro recht tegen over elkaar staan. De actiethriller staat bekend als een ware klassieker. Filmregisseur Michael Mann schreef een paar jaar terug al een vervolg dat als boek werd uitgebracht, dat blijkt nu te worden omgetoverd tot filmscript. Komt de originele cast ook terug?

In Heat volgen we een waar kat en muis-spel tussen crimineel Neil McCauley (Robert de Niro) en Vincent Hanna (Al Pacino). Naar verluidt is regisseur Michael Mann, 28 jaar na de originele release, bezig met een sequel. De castinggeruchten zijn veelbelovend.

Al Pacino
Godfather-acteur en levende legende Al Pacino staat volgens berichtgeving op het punt om te tekenen voor Heat 2. De 82-jarige acteur is de afgelopen jaren steeds minder te zien in films, toch lijkt hij wederom van de partij te zijn.

Of Robert De Niro ook terug zal keren is nog maar de vraag. De twee topacteurs gaven in Heat misschien wel de performance van hun leven.



Val Kilmer
De rol die enige complicaties met zich mee zou kunnen brengen is die van Val Kilmer, de acteur is ernstig ziek en kan niet meer praten wegens keelkanker. Toch zal de film sprongen in de tijd maken in de stijl van The Godfather: Part II, wat meer mogelijkheden met zich meebrengt.

Het gerucht is dat Elvis-acteur Austin Butler in gesprek is met Michael Mann om een jonge versie van Kilmer te spelen. Mocht Al Pacino inderdaad tekenen voor het langverwachte vervolg zullen verdere toevoegingen aan de cast niet snel uitblijven.

Heat kan je momenteel zien op Amazon Prime



NieuwsFilm

meest populair