Yolanthe Cabau toont haar prachtige figuur op Insta-foto

De Nederlandse actrice was afgelopen weekend jarig.

Door redactie
Afgelopen zondag was de Nederlandse celeb en actrice Yolanthe Cabau jarig. De in 1985 op Ibiza geboren brunette gaf uiteraard een feestje en op Instagram staat nu een foto van haar feestelijke outfit.

Dit jaar zagen we Yolanthe nog in de tv-film Vacation Home Nightmare, een bedenkelijke Amerikaanse productie die je vast ergens online kunt video op een onbekende streamingdienst. Yolanthe is in de thriller te zien naast namen als Aubrey Reynolds, Justin Berti en Felisha Cooper.

Meer films in 2023
Haar fans kunnen waarschijnlijk beter uitkijken naar haar andere 2023-films. Zo zal ze te zien zijn in de komedie Oei, ik groei!, ook met Katja Schuurman en Sallie Harmsen.

Daarna verschijnen waarschijnlijk de Internationale productie An Egypt Affair en de tv-film Secrets of A Celebrity Nanny.

Opvallend op Instagram
Op Insta plaatste Yolanthe een foto van zichzelf. "Ik kies ervoor om foto's en video's van mezelf en mijn leven te posten die ik het leukst vind en waarvan ik denk dat ze geluk en vreugde zullen verspreiden," schrijft ze er onder meer bij.

We zien Yolanthe in een klein feestje jurkje, of iets wat daarop lijkt. En uiteraard staat het haar ontzettend goed. Gefeliciteerd Yo!


De foto van de 38-jarige Yolanthe zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Jennifer Hoffman
Jennifer Hoffman was nog nooit zo mooi in deze prachtige jurk

Victoria Koblenko
Victoria Koblenko laat haar blote borst zien op Instagram (Toch...? Of...?)


NieuwsFilm