Jennifer Hoffman was nog nooit zo mooi in deze prachtige jurk

De actrice straalt op de rode loper.

FilmTotaal 6 oktober 2022 04:00 in Celebrity
De Nederlandse actrice Jennifer Hoffman heeft zo'n beetje alles in de Nederlandse cinema wel gedaan. Afgelopen weekend was ze - uiteraard - weer aanwezig bij de uitreiking van de Gouden Kalveren.

Ze was er omdat ze was genomineerd in de categorie 'Beste Hoofdrol Dramaserie' voor haar rol in de miniserie Deep Shit. Daarin speelt ze het personage Veerle die samen met Sara (Fockeline Ouwerkerk) een spannend dubbelleven gaat leiden naast haar duffe bestaan als huisvrouw.

Ze won de Kalf uiteindelijk niet. "Naast de pot gepiest, geen Gouden Kalf meegenomen. Te verwachten en toch ook een klein beetje jammer, maar ik vond de nominatie al een vreselijke eer. Zeker omdat comedy vaak over het hoofd wordt gezien," schreef Jennifer op Instagram. "Laat staan een absurdistische comedy met vrouwen in de hoofdrol."

Prachtig in zwart jurk
Op de rode loper was Jennifer duidelijk wel de winnaar. Ze droeg namelijk een prachtige zwarte jurk en die staat de blonde actrice uiteraard super goed. En dat wist Jennifer ook, gezien haar dankwoorden:

"Dank @ronaldvanderkemp voor je altijd prachtige en duurzame creaties. @roelschagen voor het vinden van deze prachtige creaties @claytonleslie dat ik helemaal mezelf kan zijn bij jou. En Iraida van @meerzorgtalents voor ALLES 🤍"NieuwsFilm