Oogverblindende Gal Gadot zonder broek aan op Insta-foto

Oogverblindende Gal Gadot zonder broek aan op Insta-foto

De bekende actrice is ook bijzonder fotogeniek.

Dit jaar zien we actrice Gal Gadot waarschijnlijk niet als Wonder Woman in het DC Universe en mogelijk keert ze helemaal niet terug als de heldin. Er is veel gedoe rond Wonder Woman 3. Maar er is wel veel anders moois.

Zo zien we haar dit jaar in de actiethriller Heart of Stone op Netflix en ze keert eindelijk weer terug in de Fast & Furious-filmreeks als Gisele Yashar, in Fast X. Volgend jaar is ze de Evil Queen in Disney's Snow White.

Als we wat verder in de tijd kijken, dan kunnen we de mooie Israëlische actrice waarschijnlijk verwelkomen in de grootste remake van Cleopatra en zal ze opduiken in het vervolg op de Netflix-blockbuster Red Notice.

Zonder broek
Op Instagram zien we de mooie actrice nu op een foto waarop ze geen broek aan heeft. "We werkten samen aan een van mijn allereerste modellenklus en 20 jaar later is hij nog steeds mijn fotograaf en goede vriend," schrijft ze over Dudi Hasson.

"Dudi heeft het vermogen en het talent om mij vast te leggen op de meest unieke momenten en dit is een BTS-foto van een van die zeldzame momenten," aldus Gal.


De 37 jarige Gal Gadot op de foto zien? Check deze dan hier ophaar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingKaylyn Slevin
Kaylyn Slevin gooit laag decolleté in de strijd op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingHalle Berry
Halle Berry perfect in jumpsuit met enorme inkijk


NieuwsFilm

meest populair