Kaylyn Slevin gooit laag decolleté in de strijd op Insta-foto

Kaylyn Slevin gooit laag decolleté in de strijd op Insta-foto

De jonge actrice blijft maar opvallen.

Nog niet zo heel lang geleden zagen we de blondine Kaylyn Slevin nog in een zeer strak shirtje voorbij komen en nu zien we haar juist weer heel luchtig gekleed. Het is duidelijk dat ze meer brood ziet in Instagram, dan in films spelen.

Haar laatste filmrol is dan ook alweer van even geleden. Ze was namelijk in 2013 voor het laatst te zien in Ass Backwards met onder meer June Diane Raphael, Casey Wilson, Vincent D'Onofrio en Alicia Silverstone. Toen nog als tiener.

Haar laatste aandeel in een Hollywoodproductie was in 2018, in de tv-serie Chicken Girls waarin ze de rol speelde van Beatrice. Gezien haar leeftijd zal ze ongetwijfeld nog een volgende poging wagen om voet aan de grond te krijgen in de serie- of filmwereld.

Opvallend op Instagram
Met enkel de drie hartjes ❤️🤍💙 als begeleidend schrijven zie we de in Chicago, Illinois geboren blondine nu op vermoedelijk enkele vakantiefoto's. Deze werden namelijk genomen in San Diego, Californië. Onder meer het topje met de nodige inkijk verraadt dat het daar lekker zomers weer is.


Zien hoe de 21 jarige Kaylyn Slevin eruit ziet? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingAriel Winter
Ariel Winter met decolleté van heb ik jou daar op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingNina Dobrev
Boezem van Nina Dobrev knalt bijna uit haar strakke jurkje


NieuwsFilm

meest populair