Boezem van Nina Dobrev knalt bijna uit haar strakke jurkje

Boezem van Nina Dobrev knalt bijna uit haar strakke jurkje

De actrice weer erg opvallend op Insta.

Actrice Nina Dobrev ziet er over het algemeen stijlvol uit, maar zo nu en dan plaatst ze toch behoorlijk opvallende foto's op haar Instagram. Nu zien we de actrice uit onder meer The Vampire Diaries in een wel erg opvallende rode jurk.

De in Sofia geboren brunette speelde in 134 afleveringen de rol van Elena Gilbert in de vampierserie van The CW Television Network. En ze speelde ook rollen in series als Degrassi: The Next Generation en Fam.

Op het witte doek zagen we Nina voor het laatst in het begin dit jaar verschenen Redeeming Love. Eerder dook ze op in titels als Flatliners, xXx: Return of Xander Cage, Barely Lethal en Let's Be Cops.

In opvallend rood jurkje
Tijdens een feestje van amfAR, de Stichting voor AIDS-onderzoek, waren heel wat sterren aanwezig. Ook Nina. Ze droeg een wel erg opvallend rode jurk met heel wat decollete. En ze vind de jurk waarschijnlijk heel mooi aangezien ze heel wat foto's en beelden online zetten.


De foto's en beelden van de 33-jarige Nina Dobrev in haar rode jurk zien? Check dan deze deze foto's, deze foto's en deze foto's en video's op haar Instagram account.

Bekijk de afbeeldingNicolette van Dam
Nicolette van Dam in bikini zit krap in het zwembad

Bekijk de afbeeldingEnorme inkijk
'The Boys'-actrice toont enorme inkijk aan iedereen die dat wil


NieuwsFilm

meest populair