Nicolette van Dam in bikini zit krap in het zwembad

Nicolette van Dam in bikini zit krap in het zwembad

De blondine zit er krap bij in het badje.

De Nederlandse actrice Nicolette van Dam is een echte BNer. Ze is niet alleen bekend van allerlei televisieprogramma's, maar ze duikt ook regelmatig op in films en serie én ze is veel te zien op Instagram, ook met dank aan haar man Bas Smit.

De Amsterdamse was in 2004 al te zien als Bionda Kroonenberg in de tv-serie ZOOP. Dat jaar maakte ze ook haar speelfilm debuut in Picture This!: Jony. Daarna volgde enkele ZOOP-films en je kon Nicolette zien in films als De Club van Sinterklaas & De Pietenschool (2013) en Kankerlijers (2014).

Haar laatste optreden stamt uit 2019 toen ze het personage Donna speelde in de romantische komedie F*ck de liefde. Of ze op de korte termijn te zien zal zijn in meer films of series zal de tijd uitwijzen.

In bikini krap in het zwembad
Nicolette zien we dit weekend op Insta in bikini in het zwembad zitten. Nee, niet zo zwoel als menig ander celeb, maar gewoon bij haar dochter in een opblaasbadje. Hoe gezellig. Dit neemt overigens niet weg dat Nicolette nog even haar trendy zonnebril op had. Fancy!

"Oh wat is dit genieten! Papa Bas&Lola kamperen, Kiki en ik logeren bij opa&oma. Quality time met m'n kleintje ♥️ Heerlijk! 🤩🤩🤩" schrijft Nicolette bij de foto die je via onderstaande link op haar Instagram kunt bekijken.


Zien hoe de 36 jarige Nicolette van Dam krap in het zwembadje zit? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingAbbey Hoes
Weinig verhullende Abbey Hoes zonder topje op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingChantal Janzen
Chantal Janzen met behoorlijke boezem op televisie


NieuwsFilm

meest populair