Netflix verwijderalarm: kijk deze blockbusters snel voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze blockbusters snel voordat ze verdwijnen

Nog enkele dagen de tijd dus wees er snel bij!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

In de komende dagen zullen er heel wat bekende films van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Dit zijn de volgende films.

Films
De grootste blockbuster die vertrekt is toch wel Jumanji: Welcome to the Jungle. In deze reboot zijn de hoofdrollen weggelegd voor o.a. Dwayne Johnson, Kevin Hart en Jack Black. Mocht je deze film willen zien, wees er dan snel bij. Naar verluidt is hij enkel en alleen nog vandaag online!

Bekijk hieronder de trailer.



Meer
Daar blijft het echter niet bij. Ook The Ice Road en The Auschwitz Report worden van de streaminggigant gehaald. Dit is toch wel enigszins opmerkelijk, want beide films kwamen pas uit in 2021 en allebei exclusief op Netflix.

The Ice Road is een actiefilm met Liam Neeson (hoe kan het ook anders?) terwijl The Auschwitz Report, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over twee Slowaakse joden gaat. Zij ontsnappen uit Auschwitz met een rapport over de genocide in het kamp. Ze hopen dat dit sluitende bewijs zal leiden tot een gericht bombardement.





NieuwsFilm

meest populair