'Shazam!'-actrice Rachel Zegler over negatieve ontvangst 'Fury of the Gods'

Het jonge filmtalent bijt van zich af.


Rachel Zegler mag dan wel pas 21 jaar oud zijn, de actrice is nu al een grote naam in Hollywood. Zo wist ze al hoge ogen te gooien in diverse blockbusters en wist ze een rol te bemachtigen in de superheldenfilm Shazam! Fury of the Gods. Toch wordt deze film niet al te best onthaald...

Zegler werd wereldberoemd dankzij Steven Spielbergs remake van West Side Story. Sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen. Zo kruipt ze in de huid van de Disney prinses Snow White en wist ze een van de hoofdrollen te bemachtigen in de Hunger Games-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes.

Cijfers
Kortom, Zegler heeft meer dan genoeg te doen. Dit betekent echter niet dat al haar films even succesvol zijn. Fury of the Gods is daar dus eentje van. De DC-blockbuster scoort namelijk niet al te best.

Zo krijgt de film bijvoorbeeld op CinemaScore een B+ (evenveel als Suicide Squad maar minder dan de originele Shazam!). Vooral het Rotten Tomatoes-cijfer is teleurstellend: een 52% tegenover de 90% van het eerste deel.

Reactie
Zegler komt nu voor haar nieuwste film op. Zo schrijft ze op Twitter: "Onze film is echt heel goed. Ik vond het super leuk om deze film te maken en te werken met alle deze toffe mensen. Ga hem zien! Geef hem op z'n minst een kans. Niet voor niets scoort de film bij het publiek goed".

Ook bijt Zegler nog even van zich af: "Sommige mensen zijn gewoon gemeen voor geen enkele reden. Dat is onnodig. Onze film is echt goed, maar het is vandaag de dag 'cool' om leuke dingen te haten. Maar dat is oké, ik maak me daar niet druk om".NieuwsFilm

meest populair