'Evil Dead Rise': Deze boodschap halen de fans hopelijk uit de zieke horrorfilm

'Evil Dead Rise': Deze boodschap halen de fans hopelijk uit de zieke horrorfilm

Familiebanden spelen een belangrijke rol.

De film Evil Dead Rise ziet er behoorlijk gruwelijk uit. Sommige recensenten noemen het nu al de engste film van het jaar. Ook is er enorm veel bloed gebruikt voor alle gewelddadige scenes. Toch moet de kijker ook iets opsteken van de griezelfilm.

Dat is in ieder geval volgens hoofdrolspeler Lily Sullivan, die in de film Beth speelt, wel de bedoeling. Zij laat zich erover uit tijdens een recent interview: "Ik hoop dat niemand een moeilijke relatie heeft met hun moeder, want dan kan het best zijn dat deze film moeilijk is om te zien..."

Belangrijk
Toch verschuilt er ook een belangrijke boodschap achter alle horror. Zo vervolgt Sullivan: "Ik wilde altijd iedereen 'pleasen', ook als ik me daardoor niet fijn of goed voelde. Je komt dan met vervelende opgekropte gevoelens te zitten".

"Ik draaide deze negativiteit om in iets positiefs en gooide het er tijdens deze film allemaal uit. Het was bijna therapeutisch. De film laat zien hoe belangrijk familie is. Er zitten goede tijden tussen en mindere, maar het speelt een grote rol in je leven".

Trailer
Zo eindigt ze door te zeggen: "Het leuke van het horrorgenre is dat je al deze elementen pakt, in een blender gooit en er dan gewoon plezier mee hebt. Je kan gewoon even helemaal losgaan, maar er is wel een duidelijke boodschap. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat je kan genieten van de film".

Bekijk de laatste (Redband, dus niet voor mensen met een 'zwakke maag') trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair