Elise Schaap maakt flink indruk op Netflix

Met Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga.


De Nederlandse Netflix Top 10 heeft een Nederlandse kaskraker verwelkomt. De dramafilm April, May en June komt in de lijst namelijk binnen op plaats vijf. Je ziet in de film rollen van onder meer Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga.

De regie lag in handen van Will Koopman, die je kent van onder meer Gooische Vrouwen en Terug naar de kust. Netflix omschrijft het drama als "bitterzoet" en "ontroerend". Je ziet ook rollen van Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak en Gijs Scholten van Aschat.

Prima ontvangen
In 2019 werd April, May en June goed ontvangen. Op Moviemeter heeft de film een prima 3,0/5 na 138 stemmen. De IMDb noteert een 6,7/10.

"Na de valse start gebeurt er toch iets opmerkelijks. Deze onbeminnelijke personages, voor wie je in het begin bijna niet kunt juichen, stuntelen zich een weg door hun onvolmaakte levens en krijgen vervolgens alle drie flink op hun lazer," schrijft Ruud Vos in zijn recensie met 2,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je April, May en June graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Drie halfzussen
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.

NieuwsFilm

meest populair