Iconisch acteur uit 'Star Wars' en 'Harry Potter' op erg jonge leeftijd dood aangetroffen

Iconisch acteur uit 'Star Wars' en 'Harry Potter' op erg jonge leeftijd dood aangetroffen

Paul Grant is niet langer.

Paul Grant is overleden op 56-jarige leeftijd. De acteur werd afgelopen week donderdag bewusteloos gevonden net buiten het treinstation Kings Cross in Londen. Nu komt het trieste nieuws naar buiten dat hij het niet gehaald heeft.

Grant werd maar 56 jaar oud, maar had een carrière achter de rug waar menig acteur enkel en alleen van kan dromen. Hij was namelijk te zien in wereldberoemde franchises zoals Star Wars (als R2D2 in de laatste scènes van Return of the Jedi maar ook als een Ewok) en Harry Potter (hierin was hij te zien als een kobold).

Carrière
Daar blijft het niet bij. Ook speelde hij in Willow naast Val Kilmer, in Legend met Tom Cruise en in andere grote films zoals Deuce Bigalow en Labyrinth. Helaas zal het dus hierbij blijven.

Zijn familie heeft zondag de hartverscheurende keuze moeten maken om zijn levens-ondersteunende machine uit te zetten. Zijn 28-jarige dochter liet zich erover uit.

Reactie
Zo zei Sophie Jayne Grant tegen The Sun: "Ik ben kapot. Mijn vader was op zoveel verschillende manieren een legende. Hij bracht altijd een glimlach op ieders gezicht. Hij deed altijd alles voor iedereen. Hij was niet alleen een acteur, hij was ook een geweldige vader en opa".

"Hij hield enorm veel van zijn kinderen en zijn vriendin Maria, evenals als van haar kinderen, die voor hem ook als zijn eigen kinderen waren. Mijn vader, ik hou van jou en ik zal je nooit vergeten. Slaap zacht".

NieuwsFilm

meest populair