Netflix pakt binnenkort uit met een film van eigen bodem

'Kwestie van Geduld' met Barbara Sloesen kijk je volgende maand op de streamingdienst.


Netflix pakt volgende maand uit met een film van eigen bodem: Kwestie van Geduld. In deze luchtige romcom speelt Barbara Sloesen een chef-kok die tegen haar zin in terug moet keren naar haar geboortedorp in Limburg.

De titel van deze feelgoodprent is natuurlijk gebaseerd op de grootste hit van Rowwen Hèze (hier te beluisteren). Kwestie van Geduld ademt dan ook Limburg.

Aanrader
Volgens FilmTotaal-recensent Terence Shea is Kwestie van Geduld een prima Nederlandse film. Liefhebbers van het genre mogen hem absoluut niet missen.


Kwestie van Geduld (2022)
Regie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Frans Dam, Genelva Krind, e.a. | Vanaf donderdag 6 april
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek en woont nu in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In Noorbeek komt ze echter oog in oog te staan met haar grote jeugdliefde, waardoor ze aan alles begint te twijfelen.Interesse in deze film? Je kunt eventueel hier regelen dat je een melding ontvangt op de dag dat Kwestie van Geduld op Netflix verschijnt.

NieuwsFilm