Trailer van 'The Machine' geeft 'Star Wars'-acteur Mark Hamill een hyperactieve rol

Nieuwe datum, maar bekende gezichten


Sony Pictures deelt de officiële trailer van The Machine met nieuwe datum wanneer we de komedie in de bioscoop mogen verwachten.

The Machine met komediant Bert Kreischer in de hoofdrol als zichzelf, verwijst naar de de persona die Bert aannam toen hij jaren geleden met onbetrouwbare types in Rusland omging.

"I am your father"
De vader van Bert wordt belichaamt door de enige echte Luke Skywalker, ofwel Mark Hamill.

Brute onderbreking
Met een familiecrisis en de komst van zijn vervreemde vader gaat het van kwaad tot erger. Een Russische gangster arriveert om Kreischer mee terug te nemen naar het moederland om hem te laten boeten voor zijn misdaden. Kreischer sleept zijn vader mee en middenin een oorlog tussen een gestoorde misdaadfamilie proberen ze een gemeenschappelijke basis te vinden."Kreischner die de boel op stelten zet en hyperactieve Hamill," aldus de beschrijving van Sony Pictures onder de trailer.

Een ongeluk zit in een klein hoekje
De trailer schetst een beeld van de relatie tussen vader en zoon. Ook zien we een klein ongelukje van Kreischer (in de vorm van neergeschoten gangsters en baliemedewerker) met als gevolg een hilarische paniekaanval.

De komedie geregisseerd door Peter Atencio en Kevin Biegel is vanaf 31 mei in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm