Keert Margot Robbie terug in het nieuwe DC Universe van James Gunn?

Gaat Margot Robbie opnieuw de knetter gekker Harley Quinn spelen?


Het DC Universe is flink op de schop gegaan de afgelopen maanden. Henry Cavill is niet meer welkom als Superman, de continuïteit van de Zack Snyder-films wordt genegeerd en James Gunn is nu het creatieve brein achter de films van DC. Een acteur waarvan we niet weten of zij terugkeert in meer DC-films is Margot Robbie, die al jarenlang de knetter gekke Harley Quinn vertolkt. James Gunn geeft nu een hint of we haar nog terug gaan zien.

Op Twitter vroeg een fan aan James Gunn of hij opnieuw wil Werken met Robbie. De Guardians of the Galaxy-regisseur antwoordde daarop: "zeker weten!"."Zeker weten"
Uiteraard is dit geen bevestiging dat Margot Robbie Harley Quinn blijft spelen in het DCU maar het lijkt er wel op dat Gunn dolgraag met de actrice wil samenwerken. De twee werkten eerder samen aan The Suicide Squad.

Een groot deel van de plannen voor de toekomst van het DCU is nog een mysterie. Uit de informatie die we wel weten lijkt het er niet op dat we Harley Quinn van Margot Robbie binnenkort gaan zien. Wellicht is er een rol voor haar in de onlangs aangekondigde tv-serie over Amanda Waller, een Spin-off van The Suicide Squad.

Lady Gaga
Hoewel het niet zeker is of we Margot Robbie terug gaan zien weten we wel zeker dat we Harley Quinn weer op het witte doek gaan zien. In het Joker vervolg Joker: Folie a Deux zal Lady Gaga te zien zijn als de anti-held.

Op de vraag wat Robbie er van vindt dat een andere actrice haar rol overneemt antwoordde ze: "Ik vind het echt super, ik heb altijd gehoopt dat Harley een personage zou zijn die van de ene acteur naar de andere zou gaan, net zoals Batman of Hamlet. Iedereen kan het personage op haar eigen manier invullen. Ik denk dat Lady Gaga fantastisch werk gaat leveren.

We kunnen Lady Gaga als Harley Quinn gaan bewonderen in october 2024.

NieuwsFilm