Keanu Reeves wil 'Speed 3' maar heeft één voorwaarde

Geen sprake van een vervolg, tenzij...


Jaren na Speed toont Keanu Reeves zijn interesse in een vervolg voor Speed 2, maar wel onder één voorwaarde.

In Speed speelt Reeves LAPD SWAT-officier Jack Traven. Tavern moet voorkomen dat, een met explosieven opgetuigde bus, ontploft wanneer de snelheid onder de 80 km/u dreigt te komen.Niet geschikt
Reeves zou terugkeren naast Sandra Bullock voor Speed ​​2: Cruise Control uit 1997, maar trok zich terug omdat hij het script van Randall McCormick en Jeff Nathanson niet geschikt vond. Een slimme keuze, want de film wordt door velen nog steeds gezien als één van de slechtste vervolgfilms aller tijden. Zelfs Sandra Bullock had spijt van haar rol, lees het hier.Te slecht om naar te kijken
Onder de trailer van Speed ​​2: Cruise Control geeft het publiek hun ongezouten mening:

"Ik heb Speed 2 nog nooit gezien. Naast het feit dat Keanu Reeves niet terugkeerde, vrees ik dat het kijken naar deze film, mijn liefde voor de originele film zou verpesten. De trailer is al te slecht om naar te blijven kijken."

"Keanu Reeves maakte een goede beslissing, toen hij deze film afsloeg."

De voorwaarde
Dit is dan ook de reden dan Reeves niet aan Speed 3 wil meewerken, tenzij het "Een geweldig verhaal en een geweldig script heeft," aldus de acteur.

Kwaliteit
Jan de Bont, die beide Speed-films regisseerde gaf eerder commentaar op de mogelijkheid van Speed ​​3. Hierbij gaf hij echter wel aan dat het ligt aan de kwaliteit van het verhaal en de cast. Dus zonder goed script, is er ook geen sprake van een vervolg.

NieuwsFilm