Sandra Bullock schaamt zich 25 jaar later nog steeds kapot voor 'Speed 2'

Sandra Bullock schaamt zich 25 jaar later nog steeds kapot voor 'Speed 2'

Het is haar vergeven...

Sandra Bullock staat al jaren bovenaan de top van de Amerikaanse entertainmentindustrie. Maar net zoals iedereen heeft ook zij een paar flinke uitglijders gemaakt in haar lange carrière.

En tijdens een interview ter promotie van The Lost City vertelde Bullock dat ze zich 25 jaar na dato nog steeds het meest kapot schaamt voor Speed 2: Cruise Control uit 1997.

Hoewel zij (net als Keanu Reeves die uiteindelijk wél afhaakte) twijfels had over het script, stemde ze toe uit respect voor regisseur Jan de Bont die ze altijd dankbaar is gebleven voor het lanceren van haar sterrenstatus met de originele hit uit 1994. Helaas flopte de sequel genadeloos bij publiek en critici en dat snapt Bullock achteraf helemaal:

Lege bioscoopzalen
"Ik heb een stinker gemaakt waar werkelijk niemand op afkwam en het spijt me dat ik erin zat. Het heet Speed ​​2. Sloeg nergens op. Langzame boot, langzaam varend richting een eiland. Dat is er echt eentje waarvan ik wenste dat ik het niet had gedaan. Voor zover ik weet, is er geen fan langs geweest."

Mocht je hem nog niet gezien hebben, je kan hem streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair