nu in de bioscoop

The Lost City (2022)

The adventure is real. The heroes are not.

Sandra Bullock en Channing Tatum mogen samen op schattenjacht in deze geestige actiekomedie.
play

6,1 details

  • 112 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Romantiek
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
112 Min Verenigde Staten

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van "Dash". Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Regie
Aaron Nee
Adam Nee
Cast
Channing Tatum, Brad Pitt, Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Oscar Nuñez, Da'Vine Joy Randolph, Adam Nee, Joan Pringle, Patti Harrison, Raymond Lee, Héctor Aníbal, Thomas Forbes-Johnson, Bowen Yang, Katherine Montes, Omar Patin, Sli Lewis, Anthony Alvarez, Slang, Olga Bucarelli.
Release
12.03.2022
Release NL
14.04.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Aaron Nee en Adam Nee | Scenario: Seth Gordon, Oren Uziel, Dana Fox, Aaron Nee, Adam Nee | Cast: Sandra Bullock (Loretta), Channing Tatum (Alan), Daniel Radcliffe (Abigail Fairfax), Brad Pitt (Jack Trainer), Da'Vine Joy Randolph (Beth Hatten), e.a. | Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2022

De door Sandra Bullock en Channing Tatum gespeelde avonturiers Lovemore en Dash zitten diep in de nesten. Ze liggen vastgebonden op de grond, te midden van honderden gevaarlijke slangen. De schurk staat er schmierend bij te lachen. Wat nu? Bij gebrek aan een beter alternatief besluit Lovemore zich dan maar gewoon een weg uit de penibele situatie te denken. Slangen? Delete. Vijandige handlangers? Delete. En die boevenbaas? Delete.

Eén harde knip met de montageschaar en we belanden plotseling bij Loretta, weduwe en schrijfster van de populaire 'The Lost City'-boeken. De romantische avonturen waarin Lovemore en Dash elke keer trouw opduiken, zijn slechts fantasie. Bij het grote publiek vinden Loretta's schrijfsels niettemin gretig aftrek, maar dat heeft niet zozeer te maken met de inhoud.

videotrailers & clips

alle artikelen (14)

The Lost City Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Lost City

acties