Deze meeslepende actiefilm staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Deze meeslepende actiefilm staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Sandra Bullock en Channing Tatum doen het op Netflix erg goed met The Lost City.

Met grote namen als Sandra Bullock en Channing Tatum had de actiekomedie The Lost City een geweldig affiche. Nu staat de film op Netflix en grijpt gelijk de koppositie in de Netflix Top 10.

The Lost City uit 2022 komt van het duo Aaron en Adam Nee, ook bekend als de 'Nee brothers', en Netflix omschrijft de komedie met woorden als "meeslepend" en "romantisch". Je ziet ook rollen van Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph en Brad Pitt.

Opvallende ontvangst
Met 79 procent op Rotten Tomatoes scoorde The Lost City sterk op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De IMDb laat een lagere 6,1/10 zien en Moviemeter staat nog iets lager met een 2,7/5.

FilmTotaal-recensent Frank Stol gaf drie van de vijf sterren en concludeerde: "Veel dialogen bestaan uit ironische en zelfbewuste opmerkingen. Het is een slimme maar beproefde truc: laat de personages gewoon benoemen wat er mis is met je film, en de criticasters zullen erom lachen en je de zwakteboden vast wel vergeven. Marvel heeft met dit soort strapatsen ook wereldwijde populariteit vergaard, dus waarom niet?".

Nu op Netflix
Wil je The Lost City graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een romanschrijfster belandt met haar covermodel op een avontuur in de jungle nadat ze is ontvoerd door een excentrieke miljardair die op zoek is naar een verloren schat.

NieuwsFilm

meest populair