Krijgt de 'Kingsman'-reeks de regelrecht verdiende afrondende film?

En wanneer komt de nieuwe film?


Fan van de Kingsman-franchise? Let even goed op, want een vierde film om het verhaal af te ronden krijgt steeds meer vorm. In 2021 kwam de prequelfilm The King's Man uit, maar volgens acteur Taron Egerton is er zeker nog hoop voor de toekomst van de reeks.

De populaire franchise kent inmiddels drie films, waarvan een een prequel is. Een vierde film staat zeker nog op de planning, al blijven de details daarvan nog steeds vrij onduidelijk.Nieuwe plannen
Egerton (die Eggsy speelt in de reeks) heeft zelf een aantal ideeën voor de vierde film, die hij wil laten horen aan regisseur Matthew Vaughn. In een interview met Collider deelt hij zijn ambitieuze plannen: "Ik heb een eigen idee dat ik aan Matthew zou willen pitchen en ik denk dat dat binnenkort wel eens zal gebeuren."

Passend einde
"Ik wil dat het een passend einde wordt. Ik hoop echt dat Colin Firth ook nog eens terugkomt voor de film. Of in ieder geval, misschien voor een gedeelte van de film", vertelt Egerton over zijn collega in de Kingsman-franchise.

Nog niet klaar
"We moeten nog maar zien, maar we zijn echt van plan erover te praten", belooft Egerton na behoorlijk wat misleidende berichten rondom de derde film. Ook geeft hij ander hoopvol nieuws rondom de regisseur: "Hij trekt zich zeker niet terug van het idee."

NieuwsFilm