Florence Pugh in slowmotion uit het water voor nieuwste film

Florence Pugh in slowmotion uit het water voor nieuwste film

Dit is ook een manier van reclame maken.

Florence Pugh is pas 27 jaar oud maar scoort de ene na de andere grote rol. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in bijvoorbeeld Midsommar, Little Women en Black Widow. Nu zet ze weer op opmerkelijke wijze haar nieuwste film in het zonnetje.

Het gaat hier om A Good Person, waarin Pugh de hoofdrol speelt. Zij kruipt in de huid van Allison. Jaren nadat ze betrokken was bij een ongeluk, waarbij haar vriend om het leven kwam, ontwikkelt ze onverwachts een goede band met de man die haar schoonvader had moeten worden.

Heb je de trailer gemist? Bekijk deze dan alsnog hieronder.Team
De film werd gemaakt door regisseur Zach Braff. Voor A Good Person deed hij opnieuw beroep op Hollywood-legende Morgan Freeman. De twee maakten in 2017 al Going in Style.

Vandaag de dag wordt er wel vaker reclame gemaakt op sociale media en Pugh doet hier ook aan mee. Gek is dat niet, want ze heeft op Instagram maar liefst 9 miljoen volgers. Zo kwam ze met het bericht: "'A Good Person' draait vanaf vrijdag in de bioscopen! Heb jij al kaartjes?"

Filmpje
Hier postte ze ook een opmerkelijk videootje bij, waarbij Pugh in slowmotion het water uitkomt en vervolgens haar tong uitsteekt. Misschien is het beste om daar zelf even naar te kijken om vervolgens een oordeel te vellen. Klik hier voor de video.

NieuwsFilm

meest populair