De drie prachtige dochters van Sylvester Stallone zijn niet meer bij hem weg te slaan

De drie prachtige dochters van Sylvester Stallone zijn niet meer bij hem weg te slaan

De bekende familie maakt weer eens samen reclame.

Sylvester Stallone is natuurlijk een wereldberoemd naam, maar wanneer hij kiekjes post met zijn dochters krijgt hij nóg meer aandacht. Nu is het weer raak.

Heel erg gek is dit niet. De 3 dochters van de acteur en Jennifer Flavin zijn namelijk beeldschoon. Samen met zijn dochters maakt Sly nu weer eens reclame voor de Tiger Eye Coffee.

Logisch
Stallone deed dit al eerder, al is dit wel te begrijpen. Als je denkt aan de acteur, denk je aan Rocky en dan denk je waarschijnlijk weer aan het liedje 'Eye of the Tiger'. Hij is dus wel de meest geschikte ster om geassocieerd te worden met dit merk dat wordt beschreven als 'koffie in een blikje'.

De geliefde superster, eveneens bekend van Rambo-franchise, staat er echter niet alleen voor. Ook zijn drie prachtige dochters, genaamd Sophia, Sistine en Scarlett, staan op verschillende kiekjes. Zo pronkt de acteur samen met zijn drie kinderen op een foto en vervolgens krijgen ze allemaal hun eigen kiekje.

Reclame
Het lijkt een goede manier om reclame te maken. Binnen de kortste keren werden de plaatjes tienduizenden keren 'geliket'. Oordeel zelf maar met de onderstaande kiekjes.



NieuwsFilm

meest populair